RedPill Coin




RedPillCoin Nedir ???

Kırmızı Hap, sözleşmeli yönetilen blockchain Ethereum'a dayalı bir fritöz para birimidir.
çoğu finansal işlem için akıllı destek. Ethereum
blockchain verimli çalışmayı sağlayan güçlü işlevsellik sağlar
Red Pill'den kripto para birimi olarak. Red Hap sözleşmeleri şeklinde finansal işlemler
Akıllıca doğrulanmış ve ağ üzerinden işlenmiş. Protokol için tüm uygulama kuralları
Red Pill'in kripto para birimi, blockchain'in akıllı sözleşme çerçevesiyle uyumludur
Ethereum. Red Pill'in, Ethereum ağı üzerinde oluşturulmuş bir kripto para birimi olarak kullanılması, Kırmızı Hap para sistemi üzerindeki kötü niyetli saldırılara karşı ekstra bir güvenlik katmanı sağlar.

Tüm Red Pill işlemleri işlenir, doğrulanır, kaydedilir, saklanır ve dağıtılır.
blok zincir Ethereum. Red Pill jeton kullanıcıları, seçim yapma özgürlüğüne sahiptir.
madeni paralarını saklamak için geniş bir cüzdan seçeneği mevcuttur. Bu cüzdan mevcut
hem çevrimiçi hem de çevrimdışı depolama seçeneklerinde. En çok tercih edilen cüzdan seçeneğimiz, Red Hap paraları için çevrimiçi depolama sağlamanın yanı sıra, kullanıcıya Kağıt Cüzdanı üretme fırsatı da sunan MyEtherWallet'tir.
dahili depolama seçeneği olarak kullanılır. Bu çevrimiçi depolama seçeneği, hareket halindeyken Kırmızı Hap paralarınıza erişim sağlar. Kullanıcıların MyEtherWallet'lerine Ledger, Mnemonic Phrases ve UTC / JSON dosyaları gibi erişebilmelerinin birçok yolu vardır.

Kullanıcılar ayrıca resmi Ethereum Cüzdanında Kırmızı Hapı saklamakta özgürdürler; Pus. sis
GitHub adresinden indirilebilir. Bulutlar paralar için gelişmiş güvenlik sağlar
Kırmızı Çerçeve üzerinde sürekli iyileştirmeler ve güncellemeler ile size hap. Ethereum blockchain ağındaki milyonlarca kripto para birimi kullanıcısı tarafından kullanılır.
BLOCCHAIN ​​TEKNOLOJİSİNİN KULLANIMI

Blockchain, tüm düğümlerde dağıtılmış bir işlem defteridür.
ağda parcipate. Bu, blockchain sisteminin tüm katılımcılarına gerçekleşen, tamamlanan ve dağıtılan tek bir işlem kaydı yerleşimlerinin merkezi olmayan bir veritabanıdır. Blockchain, merkezi bir sunucunun olmadığı eşler arası (P2P) ağlarda çalışır ve ağdaki bütün düğümler (bilgisayarlar), düğümün bütünlüğünün korunmasından sorumludur. Blockchain teknolojisi, merkezi otoriteye gerek kalmadan blockchain'i güncellemek için P2P ağları içinde parcipating yerleşim düğümlerini etkinleştirmek için bir kriptografi kullanır. Kurulum düğümleri, tamamlanmış işlem çözümü için tam güncellenmiş blockchain dafar'ı korur.


Daha önce belirtildiği gibi, Kırmızı Hap bir Ethereum blockchain üzerinde inşa edilmiştir
akıllı sözleşmeler kullanarak. Akıllı sözleşmeler, Ethereum blockchain ağı içinde çoğaltılan ve dağıtılan hesaplamaları çalıştıran küçük bilgisayar programlarıdır.
Kırmızı Hap, Ethereum blok zincirinde çalışır, dağıtılmış defter teknolojisinden blok zincir uygulamalarının tüm önemli avantajlarından yararlanır. Başlıca avantajları şöyledir:

Sonsuzluk Blockchain teknolojisinin en büyük satış noktalarından biri, mantıksal olarak korunmasıdır. İşlem tamamlandıktan ve blok zincirine kaydedildikten sonra defterden değiştirilemez veya kaldırılamaz. Ethereum blockchain büyüdükçe, bu sonsuzluk daha güvenli hale gelir. Daha önce blok taşının tamamı tarafından görülebilen girdilere yapılan değişiklikler kümesi ve dolayısıyla sistemi manipüle etmenin başarı olasılığı sıfırdır.
Düşük Şifreleme Güveni Mali işlemler, kimlik doğrulama ve yetkilendirme sağlayan merkezi bir denetim organına ihtiyaç duyulmadan blok zincirinde yapılabilir. Bu ketga partilerinin kaldırılması riskleri ve ilgili maliyetleri önemli ölçüde azaltır.
Blockchain'deki Anonimlik İşlemleri tamamen anonimdir ve katılımcıların kimlikleri tamamen korunur. Kullanıcılar kişisel bilgilerini tamamen kontrol ederek kimlik hırsızlığı riskini azaltır.
Güvenlik Yükseltildi Merkezi olmayan olduğundan, blockchain başarısızlık merkezine sahip değil. Kötü niyetli saldırılar için bir giriş noktası yoktur ve bu, blockchain'in dayanıklı ve güvenilir olmasını sağlar.

RedPillRed Hap İşlemi Güvenliği, finansal işlemlerle ilgili eksiksiz bir anonimlik felsefesiyle çalışır. Merkezi olmayan bir kripto para birimi olarak, tüm işlemlerin güvenliği ve bütünlüğüne büyük önem verilmektedir. Red Pill'in ardındaki vizyon, daha fazla özerklik isteyen ve finansmanı üzerinde kontrol sahibi olan büyük finansal kurumlarda ortak güvene sahip ortak bir inanca sahip olan insanlar topluluğundan gelmektedir. Cüzdanın kim olduğunu bulmak için neredeyse hiçbir yolu yoktur.

Website : http://redpillcoin.com/

ICO Website : https://redpillcoin.io/

Whitepaper : https://redpillcoin.com/PDF/whitepaper.pdf

Telegram : https://t.me/redpillcoingroup

Twitter : https://twitter.com/redpillcoin

Facebook : https://www.facebook.com/redpillcoincrypto

Github : https://github.com/RedPillCoin/RedPillCoin-Smart-Contract

Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCQUskQ8NekITgo_SGr2UapA

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

BitStash

Ideal Data Memory ICO

Invox Finance